Skip to content

Zelfacceptatie

Meer zelfacceptatie bij een beperking

Heb jij een beperking en heb je moeite met zelfacceptatie? Bij een lichamelijke beperking komen verschillende uitdagingen kijken. Voel jij weinig aansluiting met leeftijdsgenoten? Of schaam jij je voor je beperking en heb je moeite om hierover te praten? Als online coach en ervaringsdeskundige help ik jou graag op weg om beter in je vel te zitten. Ik ben er voor jou om een luisterend oor te bieden en oplossingen voor jouw knelpunten aan te reiken. Samen gaan wij in gesprek om te kijken waar jij tegenaan loopt. Er is namelijk vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Door in jezelf te geloven en jouw beperking te accepteren creëer je veel rust zodat je met een goed gevoel in het leven staat.  

Online coaching voor zelfacceptatie

Voel jij je anders dan anderen en wil je graag werken aan zelfacceptatie? Door middel van online begeleiding help ik jou met dingen waar jij in het dagelijkse leven moeite mee ervaart. Wellicht heb je ook veel steun aan je ouders en doen zij hun best er voor jou te zijn. Maar voel jij je soms ook onbegrepen en wil je graag zelfstandiger worden. Vanuit mijn eigen ervaring en deskundigheid met een lichamelijke beperking weet ik het belang van geloven in jezelf en je gesteund voelen. Als online coach help ik jou op de weg naar zelfacceptatie zodat jij je sterk en gelukkig voelt!

Zelfacceptatie

Over mijn manier van coachen

Door middel van individuele gesprekken komen wij tot de kern van jouw knelpunten. Wat vind jij lastig en hoe kunnen we dit aanpakken? In jouw eigen vertrouwde omgeving zorgen wij met online begeleiding dat we aan de slag gaan met jouw hulpvragen of uitdagingen. We stellen samen een globaal plan van aanpak op zodat we stapsgewijs naar jouw doelen toewerken. Wil jij ook graag aansluiting vinden bij gelijkgestemden in groepsverband? Tijdens de workshops voor jongeren met een beperking behandelen we verschillende thema’s waarin ervaringen en inzichten gedeeld worden.

Over mij

Als online coach haal ik veel voldoening uit het bieden van hulp en een luisterend oor. Vanuit mijn eigen ervaring met een lichamelijke beperking (ik zit zelf in een rolstoel), help ik jou graag met de uitdagingen die bij een handicap komen kijken. Gelukkig en met een vrij gevoel leven is namelijk goed mogelijk! Door meer zelfacceptatie te hebben zorg je dat je tot jouw volle potentie kan groeien! Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een kennismakingsgesprek met mij in door contact op te nemen via 0611211266 of malouvercammen@gmail.com.