Skip to content

Workshops

De workshops zijn gericht op het leven met een handicap en het behouden van eigen regie

Je moet het leven kunnen leiden wat jij zou willen. Dit wordt bespreekbaar gemaakt door het delen van ervaringen van jongeren onderling en mijn eigen ervaringen. Tijdens deze workshops kunnen er uiteraard ook vragen gesteld worden. Ik wil jongeren in laten zien dat ze niet alleen zijn en dat sommige ervaringen gedeeld worden of juist weer voor nieuwe inzichten zorgen bij de jongeren.

Ik bied zowel workshops aan in blokken evenals losse workshops op maat.

Deze workshop bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1 uur. Iedere bijeenkomst heb ik het met de jongeren over één van de verschillende situaties uit het leven:

De 10 thema’s

WORKSHOPS OP MAAT / INFORMATIEAVONDEN / GASTLESSEN

Het is ook mogelijk om een workshop bij mij aan te vragen, gericht op 1 of een aantal van de bovengenoemde situaties uit het leven.  Ik ga dan met je in gesprek over de wensen die je hebt en ik bied je dan de workshop aan die hoort bij de desbetreffende situaties. Ook kun je mij uitnodigen voor informatieavonden en gastlessen gericht op deze thema’s.

De meeste diensten kunnen worden bekostigd vanuit het PGB. Mocht er nog geen PGB aanwezig zijn of het PGB is niet toereikend om de complete zorg in te kopen, ben ik bereid om deze ook mee aan te vragen.

Voor een passende offerte voor de workshops neem contact op.

Blog