Skip to content

Ouders verzorgers

Heeft u een kind met een beperking? En ziet u dat hij/zij niet lekker in zijn/haar vel zit? Dat hij/zij het moeilijk vindt om de situatie te accepteren of het moeilijk vindt om uitdagingen aan te gaan waardoor hij/zij vastloopt en zoekende is in wat hij/zij wil en kan? Of vindt u het een uitdaging om uw kind daarin te ondersteunen?

Ik herken het gevoel!

Zelf heb ik een lichamelijke beperking en zit daarom in een rolstoel. Ik weet hoe het is en hoe het voelt om te leven met een beperking en de uitdagingen aan te gaan die op mijn pad komen. Echter ga ik deze wel aan! Ik ben ervan overtuigd, dat als je positief in het leven staat en kijkt naar de mogelijkheden, dat je echt uit het leven kan halen wat er in zit.

Maar soms is het erg lastig om je eigen pad hierin te vinden. Dan is het fijn als er iemand naar je verhaal luistert en je gevoelens begrijpt. Om dan daarna samen te kijken naar de mogelijkheden.

Dit heb ik zelf ook ervaren en daarom wil ik u graag ondersteunen waar nodig! U kunt uw verhaal bij mij kwijt als u daar behoefte aan heeft. Daarnaast ga ik door middel van het gesprek samen met uw zoon of dochter samen ontdekken wat er voor nodig is, zodat hij of zij blij kan zijn met zichzelf en voor zijn of haar gevoel tevreden kan zijn met zijn of haar leven!

Wilt u hier meer informatie over of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Online coach

Blog