Skip to content

Organisaties

Begeleid u jongeren met een beperking? En ziet u dat een van hen niet lekker in zijn/haar vel zit? Omdat ze moeite hebben met het accepteren van de situatie of het moeilijk vinden om uitdagingen aan te gaan, waardoor ze vastlopen en zoekende zijn in wat ze willen en kunnen?

Ik herken dat gevoel!

Zelf heb ik een lichamelijke beperking en zit daarom in een rolstoel. Ik weet hoe het is en hoe het voelt om te leven met een beperking en de uitdagingen aan te gaan die op mijn pad komen. Echter ga ik deze wel aan! Ik ben ervan overtuigd, dat als je positief in het leven staat en kijkt naar de mogelijkheden, dat je echt uit het leven kan halen wat er in zit.

Maar soms is het lastig om deze uitdagingen durven aan te gaan en je eigen weg hierin te vinden. Dan is het fijn als er iemand is die naar je verhaal luistert en je gevoelens begrijpt. Om dan daarna samen te kijken naar de mogelijkheden.

Dit heb ik zelf ook ervaren en daarom wil ik graag deze jongeren ondersteunen waar nodig! Ze kunnen hun verhaal bij mij kwijt, om zo hun zorgen te delen. Daarnaast kan ik me erg goed inleven in de situatie, omdat ik in een soortgelijke situatie zit. Daarnaast ga ik door middel van het gesprek samen met de jongeren ontdekken wat er voor nodig is, zodat zij blij kunnen zijn met zichzelf en voor hun gevoel tevreden kunnen zijn met hun leven!

Wilt u hier meer informatie over of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op!