Skip to content

Online coach

Online coach om voorbij jouw handicap te gaan

Heb jij een beperking en wil je graag leren hoe je hier beter mee om kan gaan? Als online coach help ik jou om voorbij de beperking te leven. Voel jij je vaak onbegrepen en heb je er moeite mee jouw beperking te accepteren? Hoe fijn is het dan als er iemand is die precies begrijpt wat jij doormaakt en handvatten kan geven om de regie over jouw eigen leven te behouden. Door middel van online gesprekken help ik jou om met jouw mogelijkheden het beste uit jouw leven te halen. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan snel een kijkje op de website!

Waar ondersteun ik jou als online coach bij?

Als online coach help ik jou graag met verschillende vragen of uitdagingen. Voel jij je vaak anders dan anderen en heb jij moeite zelfacceptatie? Een beperking brengt de nodige uitdagingen met zich mee, maar er is zo veel dat wél mogelijk is! Ik help jou dan ook graag om een luisterend oor te bieden en naar oplossingen te kijken. Zo sta je er met online begeleiding niet alleen voor en heb je altijd iemand die jou begrijpt en ondersteunt.

Mijn aanbod voor begeleiding

Als online coach bied ik individuele gesprekken aan. Hierin gaan wij één op één in op de onderwerpen waar jij tegenaan loopt. Ervaar jij door jouw handicap moeite met het contact leggen met anderen? Of wil jij steeds zelfstandiger worden, maar ervaar je hier moeilijkheden mee? Met mijn online begeleiding ondersteun ik jou graag met deze thema’s. Jouw belevingswereld en knelpunten staan hierbij centraal. 

Ook bied ik workshops waarin verschillende levensvragen aan bod komen. Met een groepje jongeren die ook een beperking hebben heb je de gelegenheid om ervaringen te delen en tot gezamenlijke inzichten te komen. Veel jongeren vinden het erg fijn om steun aan elkaar te hebben en te horen waar anderen tegenaan lopen. Zo zul je zien dat je veel overeenkomsten hebt en je zeker niet alleen bent in bepaalde uitdagingen.

 
Leven met een beperking Tilburg

Over mij

Ik ben Malou Vercammen. Als persoon en online coach help ik graag mensen met een beperking. Zelf heb ik een lichamelijke beperking waardoor ik in een rolstoel zit. Ik ben geboren met Spina Bifida (een open ruggetje). Vanuit mijn eigen ervaring weet ik het belang van in jezelf geloven en je eigen kracht staan. Ik help jou dan ook graag om jouw volle potentie te bereiken. Neem snel contact met mij op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op door te bellen met  mij op 0611211266 of stuur een e-mail naar malouvercammen@gmail.com.