Skip to content

Online begeleiding

Online begeleiding voor mensen met een beperking

Heb jij moeite met het accepteren van jouw handicap? Met mijn online begeleiding werk je toe naar meer zelfacceptatie, zodat jij beter in je vel zit.  Een beperking brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Sommige dingen zijn nu eenmaal niet mogelijk, maar je kan vaak zoveel meer dan je denkt! Als online coach help ik jou dan ook om in je kracht te gaan staan, zodat je de regie over eigen leven neemt. Door middel van online gesprekken geef ik jou handvatten hoe je jouw mogelijkheden het beste kunt benutten. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan snel een kijkje op de website!

Waar help ik jou met online begeleiding bij?

Met online begeleiding help ik jou met verschillende vragen of uitdagingen. Voel jij je vaak anders dan anderen en schaam jij je voor je beperking? Als online coach ben ik er graag voor jou om een luisterend oor te bieden en oplossingen aan te reiken. Vanuit mijn eigen ervaring en deskundigheid begrijp ik hoe lastig het kan zijn wanneer je je anders voelt en moeite hebt met aansluiting vinden. Met mijn begeleiding sta je er niet alleen voor. Samen gaan we voorbij de beperking en maken we stappen naar een vrij en gelukkig leven!

Leven met een handicap Tilburg

Mijn aanbod voor online begeleiding

Als online coach help ik jou door middel van individuele gesprekken om tot de kern van jouw uitdagingen te komen. Met welke elementen in jouw dagelijkse leven ervaar jij moeite? Waar bevind jij je op dit moment en waar zou je graag willen zijn? Vanuit mijn eigen ervaring werken wij stap voor stap toe naar een verbetering van jouw levenssituatie. Verlang je naar meer contact met leeftijdsgenoten? Dan zijn de workshops in groepsverband iets voor jou. Hierin komen verschillende thema’s aan bod waarbij jij of anderen uitdagingen ervaren. Denk bijvoorbeeld aan uitdagingen op het gebied van zorg, relaties of studie. Zo zul je merken dat je niet de enige bent met een probleem, waardoor de workshop een feest van herkenning is.

Leven met een handicap Tilburg

Over Malou Vercammen

Als online coach sta ik graag voor jou klaar om een luisterend oor en online begeleiding te bieden. Mijn naam is Malou Vercammen en zelf ben ik geboren met Spina Bifida (een open ruggetje) waardoor ik in een rolstoel zit. Doordat ik me in een gelijksoortige positie bevind, kan ik mij gemakkelijk inleven in jouw situatie. Samen kijken wij voorbij jouw beperking, waardoor er een wereld van mogelijkheden opengaat! Werk aan jouw zelfvertrouwen door online begeleiding. Ik help ondersteun jou graag om de beste versie van jezelf te worden. Plan een gratis kennismakingsgesprek in om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt mij bereiken op 0611211266 of per mail op malouvercammen@gmail.com.