Skip to content

Leven met een beperking Tilburg

Leven met een beperking Tilburg

Als je jong bent en moet leven met een handicap in Tilburg kan je vastlopen in bepaalde dingen in het leven. Ik merk dat het accepteren van een beperking een onderwerp is dat bij veel jongeren speelt. Door te kijken naar wat wel mogelijk is voor jou, behoud je de regie en ga je een stuk positiever denken. Er is zoveel dat wel kan en dit wil ik jou graag laten inzien. Ik bevind me in een gelijksoortige situatie waardoor ik me goed in kan leven in jouw gevoel. Om je verder te helpen bied ik individuele begeleiding en workshops aan.

Acceptatie van de beperking

Voel jij je anders dan andere jongeren omdat jij sommige dingen moeilijk vindt door je beperking? Weet dat je niet alleen bent met dit gevoel. Zelf heb ik een beperking en zit ik in een rolstoel. Ik heb al heel wat ervaring opgedaan en weet dat er zoveel dingen zijn die wel gewoon kunnen. Graag help ik jou bij het leren denken in oplossingen en mogelijkheden. Door met een positieve bril te kijken naar de obstakels waar je tegenaan loopt kunnen we een oplossing bedenken. Ik kan met je praten en naar je luisteren, met je meedenken over oplossingen of een stappenplan maken richting jouw doel. Lijkt het je fijn om met andere jongeren te praten die in eenzelfde situatie zitten? Kom dan naar een van mijn workshops om het te hebben over leven met een beperking en ervaringen te delen.

Leven met een beperking Tilburg

Coaching voor ouders en verzorgers

Heb jij een kind met een beperking en zie je dat hij of zij niet lekker in zijn/haar vel zit? Wanneer je kind moeite heeft met het accepteren van de situatie of vastloopt in bepaalde situaties kan het een uitdaging zijn om je kind te ondersteunen. Ik weet hoe het is om de uitdagingen van het leven aan te gaan terwijl je moet leven met een beperking. Ik ga ze echter wel aan. Het is echt mogelijk om uit het leven te halen wat er in zit zolang je positief in het leven staat en uitgaat van de mogelijkheden, daar ben ik van overtuigd. Ik snap dat het moeilijk kan zijn om je eigen pad hierin te vinden, vandaar dat ik voor je klaar sta om naar je verhaal te luisteren. Daarna kijken we samen naar de mogelijkheden. Als ouder of verzorger kun je, wanneer je de behoefte voelt, jouw verhaal bij mij kwijt. Daarnaast ga ik het gesprek aan met je zoon of dochter, zodat wij samen kunnen ontdekken wat er nodig is om weer blij te zijn met het leven.